Λίγα λόγια για εμάς...

Το τεχνικό γραφείο ιδρύθηκε το 1985 από τους αρχιτέκτονες μηχανικούς Παντελή Τσερτικίδη και Μαρία Κακούρη με έδρα την Κατερίνη.


Μέσα από την παρουσία του στο χώρο για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, και με παραπάνω από 600 υλοποιημένες άδειες, το γραφείο έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της μελέτης και κατασκευής κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων, ενοικιαζόμενων δωματίων και κάθε είδους βιοτεχνικών και επαγγελματικών χώρων. Το έργο του γραφείου περιλαμβάνει επίσης το σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων καθώς και την ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων.

Το 2016 στην ομάδα του γραφείου προστέθηκε ο αρχιτέκτονας μηχανικός Αναστάσιος Τσερτικίδης και στη συνέχεια η πολιτικός μηχανικός Δέσποινα Τσερτικίδου.


Ο σχεδιασμός με έμφαση στην αισθητική, στη λειτουργικότητα, στη χρήση καινοτόμων υλικών και τεχνοτροπιών αποτελούν τις βασικές αρχές του γραφείου. Η πολυετής συνεργασία μας με οργανωμένα συνεργεία και κατάλληλους τεχνίτες εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα των ποιοτικών κατασκευών σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος.
 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ.jpg
Παντελής Τσερτικίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου όπου αποφοίτησε το 1981.  Επέστρεψε στην Ελλάδα και το 1983 ξεκίνησε το γραφείο.

https://el.wikipedia.org/wiki/Παντελής_Τσερτικίδης

Αναστάσιος Τσερτικίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
20181105_091631_edited.jpg

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο University of Greenwich (ARB/RIBA Part 1) του Λονδίνου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο London South Bank University αποκτώντας τον τίτλο Master of Architecture (ARB/RIBA Part 2). To 2016 εντάχθηκε στην ομάδα του γραφείου.

FOTOMARIA_edited.jpg
Μαρία Κακούρη
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου αποφοίτησε το 1985 και ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Παντελή Τσερτικίδη.

Δέσποινα Τσερτικίδου
Πολιτικός Μηχανικός
41992145_1055420924636167_47792589477794

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Massachusetts Institute of Technology της Βοστώνης αποκτώντας τον τίτλο Master of Engineering. Eργάστηκε για 6 χρόνια στον κατασκευαστικό όμιλο WSP με έδρα το Λονδίνο. Tο 2018 εντάχθηκε στην ομάδα του γραφείου.